Distriktssköterska alt. sjuksköterska

Är du distriktssköterska eller sjuksköterska och vill bli en viktig del av Håstaholmens hälsocentral i Hudiksvall? Då vill vi gärna höra av dig!

Håstaholmens hälsocentral Hudiksvall – jobba med ossHåstaholmens hälsocentral har under de två senaste åren av patienterna utsetts till Hudiksvalls bästa hälsocentral och vi satsar nu ytterligare på att växa. Därför vill vi komma i kontakt med skickliga personer som vill växa med oss.

Din profil
Du är distriktssköterska eller sjuksköterska med erfarenhet och kunskap om primärvård och mottagningsarbete. Vi tycker att det är viktigt att du vill utvecklas och lära dig mer tillsammans med oss på hälsocentralen. Det förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och en vilja och förmåga att lära dig nya saker och att pröva nya arbetssätt. Vi hoppas också att du har kunskaper och insikter som vi kan ta till oss på hälsocentralen för att utveckla vår verksamhet ytterligare. Vi är en populär verksamhet med stort tryck på oss, något som förutsätter att du har en förmåga att hålla flera ärenden i gång samtidigt på mottagningen och att du kan prioritera.

Tjänstebeskrivning
Självständigt arbete på hälsocentral som sker i samverkan med andra. Mottagningsarbete, telefonrådgivning och andra på en mottagningsförekommande uppgifter.

Vi erbjuder dig
Möjligheten att arbeta på en väl fungerande mottagning med god bemanning tillsammans med ett sammansvetsat arbetslag med hög kompetensnivå och effektivitet.

Anställning
Tillsvidaretjänst, heltid

Tillträde
Så snart som möjligt, ansökningar tas emot löpande.

Din ansökan
Ansökan via mail skickas till:
ansokningar@doktorama.se

Ansökan via vanlig post skickas till:
Att: Robert Hill
Doktorama Söderhamn AB
Box 162
826 24 Söderhamn

Kontaktperson
Robert Hill, verksamhetschef
Tel: 0270-707 03
Mobil: 070-301 90 62
E-post: robert.hill@doktorama.se

Vår hälsocentral i Hudiksvall

Håstaholmens hälsocentral »

Våra hälsocentraler i Söderhamn

Söderhamnsfjärdens hälsocentral »
Oxtorgets hälsocentral »