Lediga tjänster

Är du nyfiken på ett jobb på någon av våra hälsocentraler?

Vill du veta mer om oss och har frågor om hur det är att jobba hos oss? Vi vill alltid komma i kontakt med skickliga och motiverade yrkespersoner som vill göra skillnad, så tveka inte att höra av dig!

Eftersom vi arbetar i team, så värdesätter vi en god kommunikationsförmåga i kontakt med kollegorna och en lyhördhet för patientens individuella behov. För oss är det viktigt att du vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss, eftersom vi inom primärvården står inför stora utmaningar de närmaste åren.

Kontaktuppgifter

Maila gärna till chefsstöd johan.persson@doktorama.com eller ring på tel. 070-279 83 64.

Doktorama är en privat mindre vårdgivare som sedan över tio år tillbaka driver tre stycken hälsocentraler i Hälsingland, två i Söderhamn och en i Hudiksvall. Doktorama ägs av ett antal av hälsocentralernas medarbetare. Vi vill bedriva en högkvalitativ och effektiv primärvård i det lilla formatet med hög tillgänglighet, gott bemötande och hög medicinsk kvalitet på våra mottagningar. Både Söderhamn och Hudiksvall ligger längs Ostkustbanan mellan Stockholm och Sundsvall, vilket gör det enkelt att ta sig till och från båda städerna med SJ:s snabbtåg. Läs mer om Hälsingland här »

Länkar till våra hälsocentraler

Håstaholmens Hälsocentral i Hudiksvall »
Söderhamnsfjärdens Hälsocentral i Söderhamn »
Oxtorgets Hälsocentral i Söderhamn »

nav